Doç. Dr. sayın Yeşim Aktuğlu'nun "Mimarlıkta Çelik Kullanımı" başlıklı seminer sunumu

Dokuz Eylül Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. sayın Yeşim Aktuğlu, 9 Kasım 2009 Pazartesi günü saat 12.30'da, A Blok zemin kat Seminer Salonunda, "Mimarlıkta Çelik Kullanımı" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. İYTE Tasarım Topluluğunun düzenlediği etkinlik, tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimizden yoğun ilgi gördü.

Seminar presentation of "Using Steel in Architecture" by Assoc. Prof. Dr. dear Yeşim Aktuğlu

Assoc. Prof. Dr. dear Yeşim Aktuğlu (from Dokuz Eylül University, Department of Architecture) made a presentation entitled "Using Steel in Architecture" on 9 November 2009 Monday at 12.30, in the Seminar Room at A Building, which was organized by IYTE Design Group. There was a wide participation to dear Aktuğlu's presentation by both our students and academic staff.