Sayın Yrd. Doç. Dr. Yavuz Duvarcı'nın "Once Upon A Time In The East" başlıklı sunumu

Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim üyelerimizden sayın Yrd. Doç. Dr. Yavuz Duvarcı, 5 Mart 2008 Çarşamba günü saat 13.00'de, A Blok Seminer Salonunda Japonya üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Öğretim elemanı ve öğrencilerimizin yer aldığı sunumda katılımcılar, temel olarak, Japonya'da mimarlık, kentsel tasarım, yaşam, ve ulaşım konuları üzerine bilgi sahibi oldular.

Presentation of "Once Upon A Time In The East" by Dear Assist. Prof. Dr. Yavuz Duvarcı

Dear Assist. Prof. Dr. Yavuz Duvarcı, one of our academic members from the Department of City and Regional Planning, made a presentation entitled "Once Upon A Time In The East" on 5 March 2008 Wednesday at 13.00, in the Seminar Room at A Building. Our academic staff and students as the participants could obtain information fundamentally on architecture, urban design, life and transportation in Japan.

...................................................................................................................

Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim üyelerimizden sayın Yrd. Doç. Dr. Yavuz Duvarcı, 5 Mart 2008 Çarşamba günü saat 13.00'de, A Blok Seminer Salonunda Japonya üzerine sunum yapacaktır. Tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimiz davetlidir.

Presentation of "Once Upon A Time In The East" by dear Assist. Prof. Dr. Yavuz Duvarcı

Dear Assist. Prof. Dr. Yavuz Duvarcı, one of our academic members from the Department of City and Regional Planning, is going to make a presentation entitled "Once Upon A Time In The East" on 5 March 2008 Wednesday at 13.00, in the Seminar Room at A Building. We invite all of our academic staff and students.