Mimar Yakup Hazan ile söyleşide buluştuk

3 Mayıs Perşembe günü saat 13:30'da, Mimarlık Fakültesi Seminer salonunda, İzmir Adnan Menderes Havalimanı Yeni Dış Hatlar Terminali'nin de mimarı olan sayın Yakup Hazan, söz konusu yapı da dahil olmak üzere pek çok tasarımını içeren sunuşunu gerçekleşti. Çelik yapı tasarımı ile ilgili bilgilerin de yer aldığı sunum, öğrenci ve akademisyenlerimizden yoğun ilgi gördü.

Conversation with the architect Yakup Hazan was realized

On 3 May Thursday, at 13:30, in the seminar room of the Faculty of Architecture,  we hosted the architect Yakup Hazan as the designer of many famous buildings including the İzmir Adnan Menderes International Airport, International Terminal. In Hazan's presentation, we also had information about designs of steel structures. There was a wide participation to the presentaiton by both our students and academicians.