Prof. Dr. Uğur Tanyeli ile söyleşide buluştuk

10 Mayıs Perşembe günü saat 12:45'de, Mimarlık Fakültesi Seminer salonunda, Prof. Dr. Sayın Uğur Tanyeli'yi ağırladık. "1990'lardan Bu Yana Türkiye'de Mimarlık: Mimarlıktan Çok Sosyoloji" konulu söyleşi ve sunumunda, Prof. Dr. Tanyeli, öğrencilerimiz, akademisyenlerimiz ve İzmir Ekonomi Üniversitesinden misafirlerimizin oluşturduğu geniş bir dinleyici kitlesine hitap etti.

Conversation with Prof. Dr. Uğur Tanyeli was realized

On 10 May Thursday, at 12:45, in the seminar room of the Faculty of Architecture,  we hosted Prof. Dr. Uğur Tanyeli. There was a wide participation by our students, academicians and guests from İzmir University of Economics to Prof. Dr. Tanyeli's conversation and presentation of which subject was "Architecture in Turkey Since 1990s: Sociology rather than Architecture."