Sayın Öğr. Gör. Dr. Ufuk Ersoy'un "Rereading History" başlıklı seminer sunumu

Yrd. Doç. Dr. sayın Fehmi Doğan'ın yürütücüsü olduğu, AR 602 Araştırma Yöntemleri II: Niteliksel ve Niceliksel Yöntemler başlıklı ders kapsamında gerçekleştirilen seminerler, Mimarlık Bölümü Öğretim Görevlilerimizden Dr. sayın Ufuk Ersoy'un, 10 Mart 2009 Salı günü saat 9.30'da, A Blok Seminer Salonunda gerçekleştirdiği "Rereading History" başlıklı seminer sunumu ile devam etti. Sunum, öğretim elemanı ve lisansüstü öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edildi.

Araştırma yöntemleri üzerine seminerlerimiz, Dokuz Eylül Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. sayın Tahsin Başaran, 13 Mart 2009 Cuma günü saat 10.30'da, A Blok Seminer Salonunda gerçekleştireceği "Thermal Analysis of Roman Baths and the Domed Houses in Harran" başlıklı sunumuyla devam edecektir. Tüm öğretim elemanı ve lisansüstü öğrencilerimiz davetlidir.

Sayın Başaran'ın sunum özeti için lütfen tıklayınız.

Tüm seminer programını görüntülemek için lütfen tıklayınız.

Seminar presentation of "Rereading History" by dear Ins. Dr. Ufuk Ersoy

Seminars of the course titled AR 602 Research Methods II: Qualitative and Quantitave Approaches, which is supervised by dear Assist. Prof. Dr. Fehmi Doğan, continued with the seminar presentation titled "Rereading History" by dear Ins. Dr. Ufuk Ersoy, one of our academic members from the Department of Architecture. The seminar presentation was realized on 10 March 2009 Tuesday at 9.30, in the Seminar Room at A Building, and with a wide participation by our academic staff and graduate students.

The seminars on the research methods continue with the seminar presentation titled "Thermal Analysis of Roman Baths and the Domed Houses in Harran" by dear Assist. Prof. Dr. Tahsin Başaran, as the academic member in Dokuz Eylül University, Department of Mechanical Engineering. The seminar presentation will be realized on 13 March 2009 Friday at 10.30, in the Seminar Room at A Building. We invite all of our academic staff and graduate students.

Please click for the abstract of the seminar presentation by dear Başaran.

Please click for the whole program of seminar presentations.