Sayın Ar. Gör. Ufuk Ersoy'un 'Camın Fiktif Niteliği' başlıklı sunumu

Mimarlık Bölümü Araştırma Görevlilerimizden sayın Ufuk Ersoy, 3 Nisan 2008 Perşembe günü saat 12.30'da, A Blok Seminer Salonunda, "The Fictive Quality of Glass" ('Camın Fiktif Niteliği') konulu bir sunum gerçekleştirdi. Seminer, öğretim elemanı ve öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edildi.

Presentation of "The Fictive Quality of Glass" by dear Res. Assist. Ufuk Ersoy

Dear Res. Assist. Ufuk Ersoy, one of our academic members from the Department of Architecture, made a presentation entitled "The Fictive Quality of Glass" on 3 April 2008 Thursday at 12.30, in the Seminar Room at A Building. The seminar was realized with wide participation by our academic staff and students.

....................................................................................................................

Sayın Ar. Gör. Ufuk Ersoy'un 'Camın Fiktif Niteliği' başlıklı sunumu

Mimarlık Bölümü Araştırma Görevlilerimizden sayın Ufuk Ersoy, 3 Nisan 2008 Perşembe günü saat 12.30'da, A Blok Seminer Salonunda, "The Fictive Quality of Glass" ('Camın Fiktif Niteliği') konulu bir sunum yapacaktır. Tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimiz davetlidir.

Presentation of "The Fictive Quality of Glass" by dear Res. Assist. Ufuk Ersoy

Dear Res. Assist. Ufuk Ersoy, one of our academic members from the Department of Architecture, is going to make a presentation entitled "The Fictive Quality of Glass" on 3 April 2008 Thursday at 12.30, in the Seminar Room at A Building. We invite all of our academic staff and students.