"AB Giriş Sürecinde Tuğla-Kiremit Standartları ve CE Markalanması" semineri

Turgutlu Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği, 25 Şubat 2009 Çarşamba günü saat 10.00'da, Mimarlık Fakültesi A Blok Seminer Salonunda, "AB Giriş Sürecinde Tuğla-Kiremit Standartları ve CE Markalanması" başlıklı bir seminer sunumu gerçekleştirdi. Dernek adına, makine mühendisi sayın Tamer Çalış'ın gerçekleştirdiği sunumda, tuğla endüstrisi ve üretim detayları hakkında bilgiler verildi. Tuğla örneklerinin de sergilendiği sunum, öğretim elemanı ve öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edildi.

Seminar presentation of 'Brick-Tile Standards and CE Marking in the EU Accession Process'

Association of Businessmen of Brick and Tile of Turgutlu made a seminar presentation titled 'Brick-Tile Standards and CE Marking in the EU Accession Process' ("AB Giriş Sürecinde Tuğla-Kiremit Standartları ve CE Markalanması") on 25 February 2009 Wednesday at 10.00, in the Seminar Room of Faculty of Architecture, at A Building. The presentation, which was made by the mechanical engineer dear Tamer Çalış, was basically on the brick industry and production details. Brick samples were also exhibited in the presentation to which there was a wide participation by our academic staff and students.

....................................................................................................................

"AB Giriş Sürecinde Tuğla-Kiremit Standartları ve CE Markalanması" semineri

Turgutlu Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği, 25 Şubat 2009 Çarşamba günü saat 10.00'da, Mimarlık Fakültesi A Blok Seminer Salonunda, "AB Giriş Sürecinde Tuğla-Kiremit Standartları ve CE Markalanması" başlıklı bir sunum gerçekleştirecektir. Tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimiz davetlidir.

Association of Businessmen of Brick and Tile of Turgutlu makes a presentation titled 'Brick-Tile Standards and CE Marking in the EU Accession Process' ("AB Giriş Sürecinde Tuğla-Kiremit Standartları ve CE Markalanması") on 25 February 2009 Wednesday at 10.00, in the Seminar Room of Faculty of Architecture, at A Building. We invite all of our academic staff and students.