Sayın Tamer Çalış'ın "AB Giriş Sürecinde Tugla Kiremit Standartları ve CE Markalanması" başlıklı seminer sunumu

Turgutlu Tuğla ve Kremit Sanayicileri Derneği adına sayın Tamer Çalış, 17 Mart 2010 Çarşamba günü saat 10.00'da, A Blok Seminer Salonunda, "AB Giriş Sürecinde Tuğla Kiremit Standartları ve CE Markalanması" başlıklı bir seminer gerçekleştirecektir. Tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimiz davetlidir.

Seminar presentation of 'Standards of Brick Tiles and CE Marking in EU Accession Process' by dear Tamer Çalış

Dear Tamer Çalış as the member of Association of the Industrialists of Turgutlu Bricks and Tiles, will make a presentation entitled 'Standards of Brick Tiles and CE Marking in EU Accession Process' on 17 March 2010 Wednesday at 10.00, in the Seminar Room at A Building. We invite all of our academic staff and students.