Sayın Yrd. Doç. Dr. Tahsin Başaran'ın "Thermal Analysis of Roman Baths and the Domed Houses in Harran" başlıklı seminer sunumu

Yrd. Doç. Dr. sayın Fehmi Doğan'ın yürütücüsü olduğu, AR 602 Araştırma Yöntemleri II: Niteliksel ve Niceliksel Yöntemler başlıklı ders kapsamında gerçekleştirilen seminerler, Dokuz Eylül Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. sayın Tahsin Başaran'ın, 13 Mart 2009 Cuma günü saat 10.30'da, A Blok Seminer Salonunda gerçekleştirdiği "Thermal Analysis of Roman Baths and the Domed Houses in Harran" başlıklı seminer sunumu ile devam etti. Sunum, öğretim elemanı ve lisansüstü öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edildi.

Araştırma yöntemleri üzerine seminerlerimiz, Mimarlık Bölümü Öğretim Üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. sayın Erdem Erten'in, 17 Mart 2009 Salı günü saat 09.30'da, A Blok Seminer Salonunda gerçekleştireceği "Historian in the Archive" başlıklı sunumuyla devam edecektir. Tüm öğretim elemanı ve lisansüstü öğrencilerimiz davetlidir.

Sayın Başaran'ın sunum özeti için lütfen tıklayınız.

AR 602 seminerlerine ait programı görüntülemek için lütfen tıklayınız.

Seminar presentation of "Thermal Analysis of Roman Baths and the Domed Houses in Harran" by dear Assist. Prof. Dr. Tahsin Başaran

Seminars of the course titled AR 602 Research Methods II: Qualitative and Quantitave Approaches, which is supervised by dear Assist. Prof. Dr. Fehmi Doğan, continued with the seminar presentation titled "Thermal Analysis of Roman Baths and the Domed Houses in Harran" by dear Assist. Prof. Dr. Tahsin Başaran, as the academic member in Dokuz Eylül University, Department of Mechanical Engineering. The seminar presentation was realized on 13 March 2009 Friday at 10.30, in the Seminar Room at A Building, with a wide participation by our academic staff and graduate students.

The seminars on the research methods continue with the seminar presentation titled "Historian in the Archive" by dear Assist. Prof. Dr. Erdem Erten, one of our academic members from the Department of Architecture. The seminar presentation will be realized on 17 March 2009 Tuesday at 09.30, in the Seminar Room at A Building. We invite all of our academic staff and graduate students.

Please click for the abstract of the seminar presentation by dear Başaran.

Please click for the program of AR 602 seminar presentations.