Küresel Isınma Tasarım ve Teknoloji Seminerleri başladı

Küresel Isınma Tasarım ve Teknoloji Seminerleri, 18 Şubat 2010 Perşembe günü Mimarlık Fakültesi A Blok Seminer Salonunda, Öğr. Gör. sayın Selin Öğütçü'nün gerçekleştirdiği "Neden Küresel Isınma, Teknoloji ve Tasarım Seminerleri?" başlıklı sunumla başladı. Seminerler dizisinin bu ilk gününde ayrıca, "An Inconvenient Truth - A Film by Al Gore" filminin gösterimi de yapıldı.

Küresel Isınma Tasarım Teknoloji seminerleri Doç. Dr. sayın Aysun Sofuoğlu'nun 25 Şubat Perşembe günü Mimarlık Fakültesi A Blok Seminer Salonunda 13.30'da gerçekleştireceği "Türkiye Küresel Isınmadan Nasıl Etkilenecek?" başlıklı seminerle devam edecektir. Tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimiz davetlidir.

Seminer programı için lütfen tıklayınız.

Seminars of Global Warming Design and Technology started

Seminars of Global Warming Design and Technology started with the presentation titled 'Why the Seminars of Global Warming, Technology, and Design?' by Ins. dear Selin Öğütçü, on 18 February 2010 Thursday, in the Seminar Room at A Building. After the presentation, the film titled "An Inconvenient Truth - A Film by Al Gore" was also showed.

Seminars of Global Warming Design and Technology continue with the seminar titled 'How is Turkey Affected from the Global Warming?' on 25 February Thursday at 13.30, in the Seminar Room at A Building. We invite all of our academic staff and students.

Please cklick to view seminar-program.