Küresel Isınma Tasarım ve Teknoloji Seminerleri: "Çevre Düzeni ve İmar Planlarına Yönelik Doğal Eşik Analizleri ve Altlık Oluşturulması, İstanbul Örneği"

Küresel Isınma Tasarım Teknoloji seminerleri, Prof. Dr. sayın Yusuf Kurucu'nun (Ege Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Toprak Bölümü) 29 Nisan Perşembe günü saat 13.30'da Mimarlık Fakültesi A Blok Seminer Salonunda gerçekleştirdiği "Çevre Düzeni ve İmar Planlarına Yönelik Doğal Eşik Analizleri ve Altlık Oluşturulması, İstanbul Örneği" başlıklı seminerle devam etti. Sayın Kurucu'nun sunumu, tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimizden yoğun ilgi gördü.

Küresel Isınma Tasarım Teknoloji seminerleri, Öğr. Gör. sayın Selin O. Öğütçü'nün 6 Mayıs Perşembe günü saat 13.00'de Mimarlık Fakültesi A Blok Seminer Salonunda gerçekleştireceği "Sürdürülebilirlik ve LEED" konulu seminerle devam edecektir. Tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimiz davetlidir.

Seminer programı için lütfen tıklayınız.

Seminars of Global Warming Design and Technology: 'Analysis of Natural Threshold and Constituting a Layout for the Environmental Organizations and Master Plans'

Seminars of Global Warming Design and Technology continued with the seminar titled 'Analysis of Natural Threshold and Constituting a Layout for the Environmental Organizations and Master Plans' by Prof. Dr. dear Yusuf Kurucu (Ege University, Faculty of Agriculture, Department of Soil Science), on 29 April Thursday, at 13.30, in the Seminar Room at A Building. There was a wide participation to dear Okutucu's presentation by both our students and academic staff.

Seminars of Global Warming Design and Technology continue with the seminar titled 'Sustainability and LEED' by Ins. dear Selin O. Öğütçü, on 6 May Thursday, at 13.00, in the Seminar Room at A Building. We invite all of our academic staff and students.

Please cklick to view seminar-program.