Küresel Isınma Tasarım ve Teknoloji Seminerleri: "Sürdürülebilirlik ve Yönetim Sistemleri Standartları"

Küresel Isınma Tasarım Teknoloji seminerleri, sayın Özlem Ünsal'ın (Genel Müdür, BSI Eurasia Yönetim Sistemleri) 8 Nisan 2010 Perşembe günü Mimarlık Fakültesi A Blok Seminer Salonunda 13.30'da gerçekleştirdiği "Sürdürülebilirlik ve Yönetim Sistemleri Standartları" başlıklı seminerle devam etti. Sayın Ünsal'ın sunumu, tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimizden yoğun ilgi gördü.

Küresel Isınma Tasarım Teknoloji seminerleri, Dr. sayın And Akman'ın (GAIA Architects and Design, İstanbul) 15 Nisan Perşembe günü saat 13.30'da Mimarlık Fakültesi A Blok Seminer Salonunda gerçekleştireceği "Çevre-Yapı-İnsan Sağlığı İlişkileri; Yapı Örnekleri" konulu seminerle devam edecektir. Tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimiz davetlidir.

Seminer programı için lütfen tıklayınız.

Seminars of Global Warming Design and Technology: 'Sustainability and the Standards of Management Systems'

Seminars of Global Warming Design and Technology continued with the seminar titled 'Sustainability and the Standards of Management Systems' by dear Özlem Ünsal (General Director, BSI Eurasia Management Systems), on 8 April Thursday at 13.30, in the Seminar Room at A Building. There was a wide participation to dear Yantır's presentation by both our students and academic staff.

Seminars of Global Warming Design and Technology continue with the seminar titled 'Relationships between the Environment-Building-Human Health; Building Examples' by Dr. dear And Akman (GAIA Architects and Design, Istanbul), on 15 April Thursday, at 13.30, in the Seminar Room at A Building. We invite all of our academic staff and students.

Please cklick to view seminar-program.