Küresel Isınma Tasarım ve Teknoloji Seminerleri: "Enerji Verimliliğinde Günışığının Önemi"

Küresel Isınma Tasarım Teknoloji seminerleri, Yrd. Doç Dr. sayın Koray Ülgen'in (Ege Üniversitesi, Güneş Enerjisi Enstitüsü) 1 Nisan 2010 Perşembe günü Mimarlık Fakültesi A Blok Seminer Salonunda 13.30'da gerçekleştirdiği "Enerji Verimliliğinde Günışığının Önemi" başlıklı seminerle devam etti. Sayın Ülgen'in sunumu, tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimizden yoğun ilgi gördü.

Küresel Isınma Tasarım Teknoloji seminerleri, sayın Özlem Ünsal'ın (Genel Müdür, BSI Eurasia Yönetim Sistemleri) 8 Nisan Perşembe günü saat 13.30'da Mimarlık Fakültesi A Blok Seminer Salonunda gerçekleştireceği "Sürdürülebilirlik ve Yönetim Sistemleri Standartları" başlıklı seminerle devam edecektir. Tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimiz davetlidir.

Seminer programı için lütfen tıklayınız.

Seminars of Global Warming Design and Technology: 'Importance of Daylight in Energy Efficiency'

Seminars of Global Warming Design and Technology continued with the seminar titled 'Importance of Daylight in Energy Efficiency' by dear Assist. Prof. Dr. dear Koray Ülgen (Ege University, Institute of Solar Energy), on 1 April Thursday at 13.30, in the Seminar Room at A Building. There was a wide participation to dear Yantır's presentation by both our students and academic staff.

Seminars of Global Warming Design and Technology continue with the seminar titled 'Sustainability and the Standards of Management Systems' by dear Özlem Ünsal (General Director, BSI Eurasia Management Systems), on 8 April Thursday, at 13.30, in the Seminar Room at A Building. We invite all of our academic staff and students.

Please cklick to view seminar-program.