Küresel Isınma Tasarım ve Teknoloji Seminerleri: "Mimaride Gün Işığı, Havalandırma ve İç Mekan İklimi"

Küresel Isınma Tasarım Teknoloji seminerleri, İnşaat Mühendisi sayın Hakan Yantır’ın (Velux Türkiye Ülke Müdürü) 25 Mart 2010 Perşembe günü Mimarlık Fakültesi A Blok Seminer Salonunda 13.30'da gerçekleştirdiği "Mimaride Gün Işığı, Havalandırma ve İç Mekan İklimi" başlıklı seminerle devam etti. Sayın Yantır’ın sunumu, tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimizden yoğun ilgi gördü.

Küresel Isınma Tasarım Teknoloji seminerleri, Yrd. Doç Dr. sayın Koray Ülgen'in (Ege Üniversitesi, Güneş Enerjisi Enstitüsü) 1 Nisan Perşembe günü Mimarlık Fakültesi A Blok Seminer Salonunda gerçekleştireceği "Enerji Verimliliğinde Günışığının Önemi" başlıklı seminerle devam edecektir. Tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimiz davetlidir.

Seminer programı için lütfen tıklayınız.

Seminars of Global Warming Design and Technology: 'Day Light, Air Ventilation and Air Conditioning of Inner Spaces in Architecture'

Seminars of Global Warming Design and Technology continued with the seminar titled 'Day Light, Air Ventilation and Air Conditioning of Inner Spaces in Architecture' by dear Hakan Yantır (Director of Velux Turkey), on 25 March Thursday at 13.30, in the Seminar Room at A Building. There was a wide participation to dear Yantır's presentation by both our students and academic staff.

Seminars of Global Warming Design and Technology continue with the seminar titled 'Importance of Day Light in Energy Effectiveness' by Assist. Prof. Dr. dear Koray Ülgen (Ege University, Institute of Solar Energy), on 1 April Thursday, in the Seminar Room at A Building. We invite all of our academic staff and students.

Please cklick to view seminar-program.