Küresel Isınma Tasarım ve Teknoloji Seminerleri: "Tasarımla Kırmızıdan Yeşile"

Küresel Isınma Tasarım Teknoloji seminerleri, Yrd. Doç. Dr. sayın Fikret Okutucu'nun 22 Nisan Perşembe günü Mimarlık Fakültesi A Blok Seminer Salonunda 13.30'da gerçekleştirdiği "Tasarımla Kırmızıdan Yeşile" başlıklı seminerle devam etti. Sayın Okutucu'nun sunumu, tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimizden yoğun ilgi gördü.

Küresel Isınma Tasarım Teknoloji seminerleri, Prof. Dr. sayın Yusuf Kurucu'nun (Ege Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Toprak Bölümü) 29 Nisan Perşembe günü saat 13.30'da Mimarlık Fakültesi A Blok Seminer Salonunda gerçekleştireceği "Çevre Düzeni ve İmar Planlarına Yönelik Doğal Eşik Analizleri ve Altlık Oluşturulması, İstanbul Örneği" konulu seminerle devam edecektir. Tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimiz davetlidir.

Seminer programı için lütfen tıklayınız.

Seminars of Global Warming Design and Technology: 'From Red Towards Green by Design'

Seminars of Global Warming Design and Technology continued with the seminar titled 'From Red Towards Green by Design' by Assist. Prof. Dr. dear Fikret Okutucu, on 22 April Thursday, at 13.30, in the Seminar Room at A Building. There was a wide participation to dear Okutucu's presentation by both our students and academic staff.

Seminars of Global Warming Design and Technology continue with the seminar titled 'Analysis of Natural Threshold and Constituting a Layout for the Environmental Organizations and Master Plans' by Prof. Dr. dear Yusuf Kurucu (Ege University, Faculty of Agriculture, Department of Soil Science), on 29 April Thursday, at 13.30, in the Seminar Room at A Building. We invite all of our academic staff and students.

Please cklick to view seminar-program.