Küresel Isınma Tasarım ve Teknoloji Seminerleri: "Türkiye Küresel Isınmadan Nasıl Etkilenecek?"

Küresel Isınma Tasarım ve Teknoloji Seminerleri, 25 Şubat 2010 Perşembe günü Mimarlık Fakültesi A Blok Seminer Salonunda, Doç. Dr. sayın Aysun Sofuoğlu'nun gerçekleştirdiği "Türkiye Küresel Isınmadan Nasıl Etkilenecek?" başlıklı sunumla devam etti. Sayın Sofuoğlu'nun sunumu, tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimizden yoğun ilgi gördü.

Küresel Isınma Tasarım Teknoloji seminerleri Y. Mimar sayın Çelik Erengezgin'in 4 Mart Perşembe günü Mimarlık Fakültesi A Blok Seminer Salonunda 13.30'da gerçekleştireceği "Enerji Mimarlığı" başlıklı seminerle devam edecektir. Tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimiz davetlidir.

Seminer programı için lütfen tıklayınız.

Seminars of Global Warming Design and Technology: 'How is Turkey Affected from the Global Warming?'

Seminars of Global Warming Design and Technology continued with the presentation titled 'How is Turkey Affected from the Global Warming?' by Assoc. Prof. Dr. dear Aysun Sofuoğlu, on 25 February 2010 Thursday, in the Seminar Room at A Building. There was a wide participation to dear Sofuoğlu's presentation by both our students and academic staff.

Seminars of Global Warming Design and Technology continue with the seminar titled 'Architecture of Energy' by dear Çelik Erengezgin (M.S.), on 4 March Thursday at 13.30, in the Seminar Room at A Building. We invite all of our academic staff and students.

Please cklick to view seminar-program.