Küresel Isınma Tasarım ve Teknoloji Seminerleri: "Denizlerin Yükselmesinin Mekansal Planlamaya Etkileri"

Küresel Isınma Tasarım Teknoloji seminerleri, Doç. Dr. sayın Alican Demirkesen’in 24 Mart 2010 Çarşamba günü Mimarlık Fakültesi A Blok Seminer Salonunda 12.00'de gerçekleştireceği "Denizlerin Yükselmesinin Mekansal Planlamaya Etkileri" başlıklı seminerle devam edecektir. Tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimiz davetlidir.

Seminer programı için lütfen tıklayınız.

Seminars of Global Warming Design and Technology: 'Effects of the Rise of Sea Level to Spatial Planning'

Seminars of Global Warming Design and Technology continue with the seminar titled 'Effects of the Rise of Sea Level to Spatial Planning' by Assoc. Prof. Dr. dear Alican Demirkesen, on 24 March Wednesday at 12.00, in the Seminar Room at A Building. We invite all of our academic staff and students.

Please cklick to view seminar-program.