Mimarlık Bölümü 1. sınıf öğrencilerimizden Sinem Samancı'nın "Sinetopya'da 'Herhangi-Bir-Yer'den 'Yok-Yer'e Yer[siz]leşme Halleri" başlıklı sunumu

Mimarlık Bölümü birinci sınıf öğrencilerimizden Sinem Samancı, 27 Mart 2008 Perşembe günü saat 12.45'de, A Blok Seminer Salonunda, Yıldız Teknik Üniversitesi - Kayıtdışı 01 Atölyeleri bağlamında, bir sunum gerçekleştirdi. Sinem Samancı'nın "Sinetopya'da 'herhangi-bir-yer'den 'yok-yer'e yer[siz]leşme halleri" konulu sunumu, öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izlendi.

Presentation of '(Non)placement Situations from Any-Where to No-Where in Sinetopia' by Sinem Samancı as one of the first-year students of Department of Architecture

Sinem Samancı, as one of the first-year students of Department of Architecture, is going to make a presentation in the context of Yıldız Technical University - Unregistered01 Studios, on 27 March 2008 Thursday at 12.30, in the Seminar Room at A Building. Sinem Samancı's presentation entitled "Sinetopya'da 'Herhangi-Bir-Yer'den 'Yok-Yer'e Yer[siz]leşme Halleri" ('[Non]placement Situations from Any-Where to No-Where in Sinetopia') was followed by our academic staff and students with wide interest.

..................................................................................................................

Mimarlık Bölümü birinci sınıf öğrencilerimizden Sinem Samancı, 27 Mart 2008 Perşembe günü saat 12.45'de, A Blok Seminer Salonunda, Yıldız Teknik Üniversitesi - Kayıtdışı 01 Atölyeleri bağlamında, "Sinetopya'da 'herhangi-bir-yer'den 'yok-yer'e yer[siz]leşme halleri" konulu bir sunum gerçekleştirecektir. Tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimiz davetlidir.

Sinem Samancı, as one of the first-year students of Department of Architecture, is going to make a presentation entitled "Sinetopya'da 'Herhangi-Bir-Yer'den 'Yok-Yer'e Yer[siz]leşme Halleri" ('[Non]placement Situations from Any-Where to No-Where in Sinetopia') in the context of Yıldız Technical University - Unregistered01 Studios, on 27 March 2008 Thursday at 12.30, in the Seminar Room at A Building. We invite all of our academic staff and students.