Mimar sayın Şevki Pekin'den proje semineri

AR 202 Mimari Tasarım Stüdyosu final jürisine davetli üye olarak katılan mimar sayın Şevki Pekin, 28 Mayıs Cuma günü jürinin ardından, Bölümümüzde bir seminer gerçekleştirdi. Sunumunda, AR 202 final proje konusu da olan Zeytin Araştırma Merkezi temasına yakın konuda gerçekleştirdiği proje ve çalışmalarını aktaran Pekin, hoca ve öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edildi.

AR 202 final jürisi ile ilgili daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız.

Fotoğraflar / Photos by: Berna Yaylalı Yıldız

Project seminar by the architect dear Şevki Pekin

Architect dear Şevki Pekin was among the guest members of the final jury of AR 202 Architectural Design Studio. After the jury, he also made a presentation on 28 May Friday at our Department. The presentation comprised his project and works concerning the theme of Olive Research Center which was the theme of AR 202's final project, as well. There was a wide participation to dear Pekin's presentation by both our students and academic staff.

Please click for further information about AR 202 final jury.