Sayın Selçuk Özdil'in "Çelik Yapılar" başlıklı sunumu

Turk Yapısal Çelik Derneği (TUCSA) Yönetim Kurulu üyesi ve Arcelor-Mittal LCS Genel Müdürü sayın Selçuk Özdil, 12 Mayıs 2008 Pazartesi günü saat 11.00'de, A Blok Seminer Salonunda, "Çelik Yapılar" konulu bir sunum gerçekleştirdi. Sunum, öğretim elemanı ve öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edildi.

Presentation of 'Steel Structures' by dear Selçuk Özdil

Dear Selçuk Özdil, the member of the Administrative Board of Turkish Structural Steel Association (TUCSA) and also the Head Manager of Arcelor-Mittal LCS, made a presentation entitled 'Steel Structures' on 12 May 2008 Monday at 11.00, in the Seminar Room at A Building. The presentation was realized with wide participation by our academic staff and students.

....................................................................................................................

Sayın Selçuk Özdil'in "Çelik Yapılar" başlıklı sunumu

Turk Yapısal Çelik Derneği (TUCSA) Yönetim Kurulu üyesi ve Arcelor-Mittal LCS Genel Müdürü sayın Selçuk Özdil, 12 Mayıs 2008 Pazartesi günü saat 11.00'de, A Blok Seminer Salonunda, "Çelik Yapılar" konulu bir sunum yapacaktır. Tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimiz davetlidir.

Presentation of 'Steel Structures' by dear Selçuk Özdil

Dear Selçuk Özdil, the member of the Administrative Board of Turkish Structural Steel Association (TUCSA) and also the Head Manager of Arcelor-Mittal LCS, is going to make a presentation entitled 'Steel Structures' on 12 May 2008 Monday at 11.00, in the Seminar Room at A Building. We invite all of our academic staff and students.