PANELSAN Firması Fakültemizdeydi

PANELSAN firması, 3 Nisan 2009 Cuma günü Fakültemizde çeşitli aktiviteler düzenledi. Öncelikle, malzeme tanıtımı amacıyla kampüsümüze gelen PANELSAN Roadshow Tırında 10.30-15.00 saatleri arasında açılan sergiyi gezerek bilgi alan öğrencilerimiz, ardından "Çatı, Cephe Sistemleri ve Yalıtım Malzemeleri" konulu seminer sunumuna katıldı. 11.00-12.00 ile 13.30-14.30 saatleri arasında A Blok Seminer Salonunda gerçekleştirilen seminer sunumu, öğretim elemanlarımızdan da yoğun ilgi gördü.

PANELSAN Firm came to our Faculty

PANELSAN Firm organized various activities in our Faculty on 3 April 2009 Friday. Firstly, between 10.30-15.00, our students visited and obtained information about the exhibition in the PANELSAN Roadshow track coming to present related materials. Then the seminar presentation on 'Roof, Facade Systems and Insulation Materials' was held in the Seminar Room at A Building, between 11.00-12.00 and 13.30-14.30. It was realized with a wide participation by also our academic staff.

.....................................................................................................................

PANELSAN Firması Fakültemize geliyor

PANELSAN firması, 3 Nisan 2009 Cuma günü Fakültemizde çeşitli aktiviteler düzenleyecektir. 11.00-12.00 ile 13.30-14.30 saatleri arasında A Blok Seminer Salonunda gerçekleştirilecek olan "Çatı, Cephe Sistemleri ve Yalıtım Malzemeleri" konulu seminer sunumunun yanısıra malzeme tanıtımı amacıyla kampüsümüze gelecek olan PANELSAN Roadshow Tırı da 10.30-15.00 saatleri arasında gezilebilecektir. Tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

PANELSAN Firm comes to our Faculty

PANELSAN Firm organizes various activities in our Faculty on 3 April 2009 Friday. Beside the seminar presentation about 'Roof, Facade Systems and Insulation Materials' in the Seminar Room at A Building, at 11.00-12.00 and 13.30-14.30; PANELSAN Roadshow track coming to present different materials can also be visited at 10.30-15.00. We invite all of our academic staff and students.