Sayın Yrd. Doç. Dr. Özlem Erdoğdu Erkarslan'ın "XX-XY Tasarımda Baskın Gen: Feminist Mimarlık Pratiği Neler Vaad Ediyor?" başlıklı sunumu

Mimarlık Bölümü öğretim üyelerimizden sayın Yrd. Doç. Dr. Özlem Erdoğdu Erkarslan, 10 Mart 2008 Pazartesi günü saat 12.30'da, A Blok Seminer Salonunda "XX-XY Tasarımda Baskın Gen: Feminist Mimarlık Pratiği Neler Vaad Ediyor?" konulu bir sunum gerçekleştirdiği. Öğretim elemanı ve öğrencilerimizin yer aldığı sunumda katılımcılar, feminist mimarlık pratiği ve erkek-egemen mimari tasarım eğilimleri üzerine bilgi sahibi oldular.

Presentation of 'XX-XY Dominant Gene in Design: What does the Practice of Feminist Architecture Promise?' by dear Assist. Prof. Dr. Özlem Erdoğdu Erkarslan

Dear Assist. Prof. Dr. Özlem Erdoğdu Erkarslan, one of our academic members from the Department of Architecture, made a presentation entitled "XX-XY Tasarımda Baskın Gen: Feminist Mimarlık Pratiği Neler Vaad Ediyor?" ('XX-XY Dominant Gene in Design: What does the Practice of Feminist Architecture Promise?') on 10 March 2008 Monday at 12.30, in the Seminar Room at A Building. Our academic staff and students as the participants could obtain information on the practice of feminist architecture and male-dominated design-tendencies in architecture.

....................................................................................................................

Mimarlık Bölümü öğretim üyelerimizden sayın Yrd. Doç. Dr. Özlem Erdoğdu Erkarslan, 10 Mart 2008 Pazartesi günü saat 12.30'da, A Blok Seminer Salonunda "XX-XY Tasarımda Baskın Gen: Feminist Mimarlık Pratiği Neler Vaad Ediyor?" konulu bir sunum yapacaktır. Tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimiz davetlidir.

Dear Assist. Prof. Dr. Özlem Erdoğdu Erkarslan, one of our academic members from the Department of Architecture, is going to make a presentation entitled "XX-XY Tasarımda Baskın Gen: Feminist Mimarlık Pratiği Neler Vaad Ediyor?" ('XX-XY Dominant Gene in Design: What does the Practice of Feminist Architecture Promise?') on 10 March 2008 Monday at 12.30, in the Seminar Room at A Building. We invite all of our academic staff and students.