Sayın Fatma Nurşen Kul'un "Erken Cumhuriyet Dönemi Mimarlık Mirasının Değerlendirilmesi ve Korunması, Örnek Çalışma: İzmir İlkokul Binaları" başlıklı sunumu

Sayın Fatma Nurşen Kul, 21 Mayıs 2008 Çarşamba günü saat 13.30'da, A Blok Seminer Salonunda, "Erken Cumhuriyet Dönemi Mimarlık Mirasının Değerlendirilmesi ve Korunması, Örnek Çalışma: İzmir İlkokul Binaları" konulu bir sunum gerçekleştirdi. Sunum, öğretim elemanı ve öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edildi.

Presentation of "Evaluation and Conservation of Early Republican Architectural Heritage, Case Study: Primary School Buildings, İzmir" by dear Fatma Nurşen Kul

Dear Fatma Nurşen Kul made a presentation entitled "Evaluation and Conservation of Early Republican Architectural Heritage, Case Study: Primary School Buildings, İzmir" on 21 May 2008 Wednesday at 13.30, in the Seminar Room at A Building. The presentation was realized with wide participation by our academic staff and students.

....................................................................................................................

Sayın Fatma Nurşen Kul, 21 Mayıs 2008 Çarşamba günü saat 13.30'da, A Blok Seminer Salonunda, "Erken Cumhuriyet Dönemi Mimarlık Mirasının Değerlendirilmesi ve Korunması, Örnek Çalışma: İzmir İlkokul Binaları" konulu bir sunum yapacaktır. Tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimiz davetlidir.

Dear Fatma Nurşen Kul is going to make a presentation entitled "Evaluation and Conservation of Early Republican Architectural Heritage, Case Study: Primary School Buildings, İzmir" on 21 May 2008 Wednesday at 13.30, in the Seminar Room at A Building. We invite all of our academic staff and students.