Sayın Doç. Dr. Murat Günaydın'ın "Simulation Research 2" başlıklı seminer sunumu

Yrd. Doç. Dr. sayın Fehmi Doğan'ın yürütücüsü olduğu, AR 602 Araştırma Yöntemleri II: Niteliksel ve Niceliksel Yöntemler başlıklı ders kapsamında gerçekleştirilen seminerler, Mimarlık Bölümü Bölüm Başkanımız sayın Doç. Dr. Murat Günaydın'ın, 28 Nisan 2009 Salı günü saat 09.30'da, A Blok Seminer Salonunda gerçekleştirdiği "Simulation Research 2" başlıklı seminer sunumu ile devam etti. Sunum, öğretim elemanı ve lisansüstü öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edildi.

Araştırma yöntemleri üzerine seminerlerimiz, Balıkesir Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi sayın Yrd. Doç. Dr. Emre İlal'ın, 5 Mayıs 2009 Salı günü saat 09.30'da, A Blok Seminer Salonunda gerçekleştireceği "Software Development in Architectural Design Computing" başlıklı sunumuyla devam edecektir. Tüm öğretim elemanı ve lisansüstü öğrencilerimiz davetlidir.

AR 602 seminerlerine ait programı görüntülemek için lütfen tıklayınız.

Seminar presentation of "Simulation Research 2" by dear Assoc. Prof. Dr. Murat Günaydın

Seminars of the course titled AR 602 Research Methods II: Qualitative and Quantitave Approaches, which is supervised by dear Assist. Prof. Dr. Fehmi Doğan, continued with the seminar presentation titled "Simulation Research 2" by dear Assoc. Prof. Dr. Murat Günaydın, our Head of the Department of Architecture. The seminar presentation was realized on 28 April 2009 Tuesday at 09.30, in the Seminar Room at A Building, with a wide participation by our academic staff and graduate students.

The seminars on the research methods continue with the seminar presentation titled "Software Development in Architectural Design Computing" by dear Assist. Prof. Dr. Emre İlal, one of the academic members in Balıkesir University, Department of Architecture. The seminar presentation will be realized on 5 May 2009 Tuesday at 09.30, in the Seminar Room at A Building. We invite all of our academic staff and graduate students.

Please click for the program of AR 602 seminar presentations.