Mimarlık Bölümü, Bölüm Başkanımız Doç. Dr. sayın Murat Günaydın'ın "Ekip Çalışması" konulu seminer sunumu

Mimarlık Bölümü, Bölüm Başkanımız Doç. Dr. sayın Murat Günaydın, 09 Şubat 2009 Pazartesi günü saat 13.30'da, A Blok Seminer Salonunda, "Ekip Çalışması" konulu bir sunum gerçekleştirdi. Özellikle birinci sınıf AR 102 Temel Tasarım stüdyosu öğrencilerimize yönelik hazırlanan ve ekip çalışmasının başarıdaki önemini ele alan sunum, öğretim elemanlarımız tarafından da ilgiyle takip edildi.

Seminar presentation on the "Team Work" by our Head of the Department of Architecture, Assoc. Prof. Dr. dear Murat Günaydın

Our Head of the Department of Architecture, Assoc. Prof. Dr. dear Murat Günaydın made a presentation about the "Team Work" on 09 February 2009 Monday at 13.30, in the Seminar Room at A Building. The seminar was realized especially for our students in AR 102 Introduction to Design studio. Importance of the team work was the main subject of the presentation to which our academic staff was also participated.