Mimar sayın Melis Varkal'ın "Enerji Verimli Konut Tasarımı - Barcelona Örneği" başlıklı seminer sunumu

Mimar sayın Melis Varkal (Erasmus Universitesi, Rotterdam), 22 Aralık 2009 Salı günü saat 12.30'da, A Blok zemin kat Seminer Salonunda, "Enerji Verimli Konut Tasarımı - Barcelona Örneği" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Sayın Varkal'ın sunumu, tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimizden yoğun ilgi gördü.

Seminar presentation of 'Energy Efficient Housing Design - Case of Barcelona' by the architect dear Melis Varkal

Dear Melis Varkal (Architect, Erasmus University, Rotterdam) made a presentation entitled 'Energy Efficient Housing Design - Case of Barcelona' on 22 December 2009 Tuesday at 12.30, in the Seminar Room at A Building. There was a wide participation to dear Varkal's presentation by both our students and academic staff.