İnşaat Mühendisi sayın Ertan İlter'in "Gerçek Dünyadan CAD'e" başlıklı sunumu

Kubit firmasında çalışmakta olan inşaat mühendisi sayın Ertan İlter, 4 Eylül 2008 Perşembe günü saat 10.30'da, A Blok Seminer Salonunda, "Gerçek Dünyadan CAD'e" konulu bir sunum gerçekleştirdi. Fotogrametride uygulanan belgeleme işlemleri için yazılımın tanıtımını içeren sunum, öğretim elemanı ve lisansüstü öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edildi.

Presentation of "From Real World to CAD" by civil engineer dear Ertan İlter

Civil engineer dear Ertan İlter, who works in Kubit company, made a presentation entitled "From Real World to CAD" on 4 September 2008 Thursday at 10.30, in the Seminar Room at A Building. The presentation of which subject was on the software for as-built documentation in photogrammetry realized with the participations by our academic staff and graduate students.