Ar. Gör. İpek Akbaylar'ın "Tarihi Bir Konutun Yakın Erimli Dijital Fotogrametri ile Belgelenmesi" ve Ar. Gör. Fulya Murtezaoğlu'nun "Alaçatı'da Tarihi Bir Konutun Belgelenmesi" başlıklı sunumları

Mimari Restorasyon Bölümü, Araştırma Görevlilerimiz İpek Akbaylar ve Fulya Murtezaoğlu 17 Mart 2008 Pazartesi günü saat 12.30'da, A Blok Seminer Salonunda birer sunum gerçekleştirdiler. Ar. Gör. İpek Akbaylar'ın "Tarihi Bir Konutun Yakın Erimli Dijital Fotogrametri ile Belgelenmesi" konulu sunumu ve Ar. Gör. Fulya Murtezaoğlu'nun "Alaçatı'da Tarihi Bir Konutun Belgelenmesi" başlıklı sunumları öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izlendi.

Presentations of "Documentation of a Vernacular House With Close-Range Digital Photogrammetry" by Res. Assist. İpek Akbaylar and "Documentation of a Vernacular House in Alaçatı" by Res. Assist. Fulya Murtezaoğlu

Our Research Assistants from the Department of Architectural Restoration, İpek Akbaylar and Fulya Murtezaoğlu, made presentations on 17 March 2008 Monday at 12.30, in the Seminar Room at A Building. Res. Assist. İpek Akbaylar's presentation entitled "Documentation of a Vernacular House With Close-Range Digital Photogrammetry" and Res. Assist. Fulya Murtezaoğlu's presentation entitled "Documentation of a Vernacular House in Alaçatı" were followed by our academic staff and students with wide interest.