Sayın Öğr. Gör. Dr. Giorgio Gasco'in "Swinging Border" başlıklı seminer sunumu

Gazi Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğretim Görevlisi sayın Dr. Giorgio Gasco, 26 Mart 2009 Perşembe günü saat 14.30'da, A Blok Seminer Salonunda "Swinging Border" konulu bir sunum gerçekleştirdi. Öğretim elemanı ve öğrencilerimizin de katılımıyla gerçekleşen sunumda katılımcılar, mimar Bruno Taut üzerine yazılmış bir Doktora tezi, İtalya Torino'da bir meydan projesi ve bir tasarım atölyesi çalışmaları üzerine bilgi edinme fırsatı yakaladılar.

Sayın Gasco'nun sunum içeriği ve biyografisi için lütfen tıklayınız.

Seminar presentation titled "Swinging Border" by dear Ins. Dr. Giorgio Gasco

Dear Ins. Dr. Giorgio Gasco, one of the academic staff from Gazi University Department of Architecture, made a presentation titled "Swinging Border" on 26 March 2009 Thursday at 14.30, in the Seminar Room at A Building. Our academic staff and students participated to the presentation of which content comprised a PhD on Bruno Taut, a Project for a Square in Italy, and a Design Workshop.

Please click for the presentation content and biography of dear Gasco.

....................................................................................................................

Sayın Öğr. Gör. Dr. Giorgio Gasco'nun "Swinging Border" başlıklı seminer sunumu

26 Mart 2009 Perşembe günü saat 14:30'da, Mimarlık Fakültesi A Blok Seminer Salonunda, Gazi Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğretim Görevlisi sayın Dr. Giorgio Gasco ile "Swinging Border" başlıklı seminer sunumu için buluşuyoruz. Sunuma tüm öğrenci ve akademisyenlerimiz davetlidir.

Sayın Gasco'nun sunum içeriği ve biyografisi için lütfen tıklayınız.

Seminar presentation titled "Swinging Border" by dear Ins. Dr. Giorgio Gasco

Dear Ins. Dr. Giorgio Gasco, one of the academic staff from Gazi University Department of Architecture, realizes a seminar presentation entitled "Swinging Border," on 26 March 2009 Thursday, at 14:30, in the Seminar Room at A Building. All our students and academicians are invited to the presentation.

Please click for the presentation content and biography of dear Gasco.