Enerji Etkin Tasarım Seminerleri -3

"Enerji Etkin Tasarım" konulu seminerlerin üçüncüsü, Ege Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. sayın Türkan Özbalta'nın, 21 Aralık 2009 Pazartesi günü saat 12.30'da, A Blok zemin kat Seminer Salonunda gerçekleştirdiği "Enerji Etkin Bina Tasarımı" konulu sunumu ile gerçekleşti. Sayın Özbalta'nın sunumu, öğrenci ve akademisyenlerimizden yoğun ilgi gördü.

İYTE Tasarım Topluluğunun düzenlediği "Enerji Etkin Tasarım" seminerleri sayın Özbalta'nın sunumuyla sona erdi.

The 3rd Seminar of the Energy Efficient Design

The third seminar of the 'Energy Efficient Design' was realized by the Assoc. Prof. Dr. dear Türkan Özbalta (from the Department of Civil Engineering at Ege University), on 21 December 2009 Monday at 12.30, in the Seminar Room at A Building. The subject of the presentation comprised the 'Energy Efficient Building Design'. There was a wide participation to dear Özbalta's presentation by both our students and academic staff.

The seminars of 'Energy Efficient Design' which were organized by IYTE Design Group ended with dear Özbalta's presentation.