Enerji Etkin Tasarım Seminerleri -2

"Enerji Etkin Tasarım" konulu seminerlerin ikincisi, Mimarlık Bölümümüz Araştırma Görevlisi sayın İlknur Erlalelitepe ve Mimar sayın Nevra Kars'ın, 14 Aralık 2009 Pazartesi günü saat 12.30'da, A Blok zemin kat Seminer Salonunda gerçekleştirdiği "'İzocam 9.Üniversitelerarası Yalıtım' Yarışması 2009 Birincilik Ödülü Proje Tanıtımı" konulu sunumları ile gerçekleşti. Sayın Erlalelitepe ve sayın Kars'ın sunumu, öğrenci ve akademisyenlerimizden yoğun ilgi gördü.

İYTE Tasarım Topluluğunun düzenlediği "Enerji Etkin Tasarım" seminerleri ay boyunca devam edecektir. Tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimiz davetlidir.

Seminer programı:

21 Aralık Pazartesi (12.30-13.30): Doç. Dr. sayın Türkan Özbalta; "Enerji Etkin Bina Tasarımı"

The 2nd Seminar of the Energy Efficient Design

The second seminar of the 'Energy Efficient Design' was realized by the Research Assistant dear İlknur Erlalelitepe (from the Department of Architecture) and the Architect dear Nevra Kars, on 14 December 2009 Monday at 12.30, in the Seminar Room at A Building. The subject of the presentation comprised the "'The 9th Interuniversity Insulation Competition of İzocam' (First Place Award - Project presentation." There was a wide participation to dear Erlalelitepe's and Kars' presentation by both our students and academic staff.

The seminars of 'Energy Efficient Design' which are organized by IYTE Design Group will continue during December. We invite all of our academic staff and students.

Program of the seminars:

21 December Monday (12.30-13.30): Assoc. Prof. Dr. dear Türkan Özbalta; 'Energy Efficient Building Design'