Mimar sayın Emre Arolat İYTE'deydi!

Mimar sayın Emre Arolat, 23 Kasım 2009 Pazartesi günü saat 12.30'da, Merkez Kütüphane Seminer Salonunda, "Mimarlıkta Şirketleşme" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. İYTE Tasarım Topluluğunun düzenlediği bu etkinliğin ardından tasarım stüdyolarımızı da ziyaret eden sayın Arolat'ın sunumu, tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimizden yoğun ilgi gördü.

Architect dear Emre Arolat was at IYTE!

Architect dear Emre Arolat made a presentation entitled 'Incorporation in Architecture' on 23 November 2009 Monday at 12.30, in the Seminar Hall at Central Library, which was organized by IYTE Design Group. After the presentation, dear Arolat also visited our design studios. There was a wide participation to dear Arolat's presentation by both our students and academic staff.