Sayın Dr. Çiğdem Tarhan'ın "Detection of Environmental and Urbanization Change Using Remote Sensing and GIS: Izmir Case" başlıklı seminer sunumu

Yrd. Doç. Dr. sayın Fehmi Doğan'ın yürütücüsü olduğu, AR 602 Araştırma Yöntemleri II: Niteliksel ve Niceliksel Yöntemler başlıklı ders kapsamında gerçekleştirilen seminerler, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim elemanlarımızdan sayın Dr. Çiğdem Tarhan'ın, 21 Nisan 2009 Salı günü saat 09.30'da, A Blok Seminer Salonunda gerçekleştirdiği "Detection of Environmental and Urbanization Change Using Remote Sensing and GIS: Izmir Case" başlıklı seminer sunumu ile devam etti. Sunum, öğretim elemanı ve lisansüstü öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edildi.

Araştırma yöntemleri üzerine seminerlerimiz, Mimarlık Bölümü Bölüm Başkanımız sayın Doç. Dr. Murat Günaydın'ın, 28 Nisan 2009 Salı günü saat 09.30'da, A Blok Seminer Salonunda gerçekleştireceği "Simulation Research 2" başlıklı sunumuyla devam edecektir. Tüm öğretim elemanı ve lisansüstü öğrencilerimiz davetlidir.

AR 602 seminerlerine ait programı görüntülemek için lütfen tıklayınız.

Seminar presentation of "Detection of Environmental and Urbanization Change Using Remote Sensing and GIS: Izmir Case" by dear Dr. Çiğdem Tarhan

Seminars of the course titled AR 602 Research Methods II: Qualitative and Quantitave Approaches, which is supervised by dear Assist. Prof. Dr. Fehmi Doğan, continued with the seminar presentation titled "Detection of Environmental and Urbanization Change Using Remote Sensing and GIS: Izmir Case" by dear Dr. Çiğdem Tarhan, one of our academic members from the Department of City and Regional Planning. The seminar presentation was realized on 21 April 2009 Tuesday at 09.30, in the Seminar Room at A Building, with a wide participation by our academic staff and graduate students.

The seminars on the research methods continue with the seminar presentation titled "Simulation Research 2" by dear Assoc. Prof. Dr. Murat Günaydın, our Head of the Department of Architecture. The seminar presentation will be realized on 28 April 2009 Tuesday at 09.30, in the Seminar Room at A Building. We invite all of our academic staff and graduate students.

Please click for the program of AR 602 seminar presentations.