Sayın Prof. Dr. Cevat Erder'in "Koruma ve Uluslararası Örgütler" başlıklı sunumu

Sayın Prof. Dr. Cevat Erder, 14 Mart 2008 Cuma günü saat 10.30'da, A Blok Seminer Salonunda "Koruma ve Uluslararası Örgütler" konulu bir sunum gerçekleştirdi. Tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimizden geniş katılımla gerçekleşen sunumda katılımcılar, toplum örgütleri ve koruma üzerine detaylı bilgi edinme fırsatı yakaladılar.

Presentation of 'Conservation and International Organizations' by Dear Prof. Dr. Cevat Erder

Dear Prof. Dr. Cevat Erder made a presentation entitled "Koruma ve Uluslararası Örgütler" ('Conservation and International Organizations') on 14 March 2008 Friday at 10.30, in the Seminar Room at A Building. In this well-attended presentation by academic staff and students, the participants obtained useful information on organizations and conservation in detail.

....................................................................................................................

Sayın Prof. Dr. Cevat Erder, 14 Mart 2008 Cuma günü saat 10.30'da, A Blok Seminer Salonunda "Koruma ve Uluslararası Örgütler" konulu bir sunum yapacaktır. Tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimiz davetlidir.

Prof. Dr. Sayın Cevat Erder'in biyografisi için tıklayınız

Dear Prof. Dr. Cevat Erder is going to make a presentation entitled "Koruma ve Uluslararası Örgütler" ('Conservation and International Organizations') on 14 March 2008 Friday at 10.30, in the Seminar Room at A Building. We invite all of our academic staff and students.