Yrd. Doç. Dr. Can Özcan'ın seminer sunumu

İzmir Ekonomi Üniversitesi, Endüstriyel Tasarım Bölüm Başkanı, Yrd. Doç. Dr. A. Can Özcan, '4 Mayıs Çarşamba günü, saat 10.00'da, A Blok Seminer Salonunda, 'yeni nasıl yaratılır?' ve 'tasarımların evrimi' konularını ele aldığı, "Bisikletinizi çiğ mi, pişmiş mi alırdınız?" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Özcan'ın sunumu ilgiyle takip edildi.

Seminar presentation by Assist. Prof. Dr. Can Özcan

Assist. Prof. Dr. A. Can Özcan (the Chair of the Dept. of Industrial Design in Izmir University of Economics) made a presentation titled "Bisikletinizi çiğ mi, pişmiş mi alırdınız?" ('Would you like to have your bicycle cooked or raw?') on 4 May 2010 Wednesday at 10.00, in the Seminar Room at A Building. There was a wide participation to Özcan's presentation in which the topics of 'how the new can be created' and 'evolution of designs' were discussed.