Schiedel Baca Sistemleri Teknik Müdürü sayın Barış Say'ın "Baca Sistemleri" başlıklı sunumu

Schiedel Baca Sistemleri Teknik Müdürü sayın Barış Say, 29 Nisan 2009 Çarşamba günü saat 9.30 ve 11.30'da, A Blok Seminer Salonunda, "Baca Sistemleri" bir sunum gerçekleştirdi. Tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimizden geniş katılımla gerçekleşen sunumda katılımcılar, "Genel Baca Bilgisi," "Baca Problemleri," "Güvenlik ve verimlilik açısından baca," "Bacanın yapıda planlaması," "Bacalarla ilgili mevzuatlar," "Günümüz baca malzemeleri" ve "Baca uygulama alternatifleri" başlıkları üzerine detaylı bilgi edinme fırsatı yakaladılar.

Presentation of 'Chimney Systems' by dear Barış Say, Technical Manager of Schiedel Chimney Systems

Dear Barış Say, the Technical Manager of Schiedel Chimney Systems, made a presentation entitled "Baca Sistemleri" ('Chimney Systems') on 29 April 2009 Wednesday at 9.30 and 11.30, in the Seminar Room at A Building. In this well-attended presentation by academic staff and students, the participants obtained useful information on the subtitles of 'General Information on Chimneys', 'Chimney Problems', 'Chimney by means of security and efficiency', 'Planning of chimneys in the construction', 'Regulations about the chimneys', and 'Current chimney matrials', 'Alternatives of chimney applications'.

....................................................................................................................

Schiedel Baca Sistemleri Teknik Müdürü sayın Barış Say, 29 Nisan 2009 Çarşamba günü saat 9.30 ve 11.30'da, A Blok Seminer Salonunda, "Baca Sistemleri" konulu bir sunum gerçekleştirecektir. Sunumun içeriği şu şekildedir:

1. saat:
-          Genel Baca Bilgisi
-          Baca Problemleri
-          Güvenlik ve verimlilik açısından baca
-          Bacanın yapıda planlaması
2. saat:
-          Bacalarla ilgili mevzuatlar
-          Günümüz baca malzemeleri
-          Baca uygulama alternatifleri

Tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimiz davetlidir.

Dear Barış Say, the Technical Manager of Schiedel Chimney Systems, is going to make a presentation entitled "Baca Sistemleri" ('Chimney Systems') on 29 April 2009 Wednesday at 9.30 and 11.30, in the Seminar Room at A Building. Content of the seminar is as follows:

1st hour:
-          General Information on Chimneys
-          Chimney Problems
-          Chimney by means of security and efficiency
-          Planning of chimneys in the construction
2nd hour:
-          Regulations about the chimneys
-          Current chimney matrials
-          Alternatives of chimney applications

We invite all of our academic staff and students.