Y. Arkeolog sayın Baran Aydın'ın "Klazomenai ve Erythrai Topoğrafyasına Genel Bir Bakış" başlıklı sunumu

Çeşme Arkeoloji Müzesinden Y. Arkeolog sayın Baran Aydın, 30 Nisan 2010 Cuma günü saat 12.00'de, Merkez Kütüphane Amfisinde, "Klazomenai ve Erythrai Topoğrafyasına Genel Bir Bakış" konulu bir sunum gerçekleştirdi. İYTE Paleografya ve Prezervasyon Grubunun organize etiiği seminer, öğretim elemanı ve öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edildi.

İYTE Paleografya ve Prezervasyon Grubu hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Presentation of "A General Overview on Topography of Clazomenae and Erythrae" by Archeologist (MA) dear Baran Aydın

Dear Baran Aydın (MA), as the archeologist of Çeşme Museum, made a presentation entitled "A General Overview on Topography of Clazomenae and Erythrae" on 30 April 2010 Friday at 12.00, in the Seminar Hall of Central Library. The seminar, which was organized by the IYTE Paleography and Presentation Group, was realized with a wide participation by our academic staff and students.

For detailed information about the IYTE Paleography and Presentation Group, please click.

....................................................................................................................

Çeşme Arkeoloji Müzesinden Y. Arkeolog sayın Baran Aydın, 30 Nisan 2010 Cuma günü saat 12.00'de, Merkez Kütüphane Amfisinde, "Klazomenai ve Erythrai Topoğrafyasına Genel Bir Bakış" konulu bir sunum gerçekleştirecektir. İYTE Paleografya ve Prezervasyon Grubunun organize etiiği seminere tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimiz davetlidir.

Dear Baran Aydın (MA), as the archeologist of Çeşme Museum, make a presentation entitled "A General Overview on Topography of Clazomenae and Erythrae" on 30 April 2010 Friday at 12.00, in the Seminar Hall of Central Library. We invite all of our academic staff and students to the seminar, which is organized by the IYTE Paleography and Presentation Group.