Sayın Y. Mimar Arzu Temizsoy'un "Tasarımın Mimari Koruma - Onarım Projelerinde Rolü Nedir?" başlıklı seminer sunumu

Yüksek Mimar sayın Arzu Temizsoy, 24 Nisan 2008 Perşembe günü saat 13.30'da, A Blok Seminer Salonunda, "Tasarımın Mimari Koruma - Onarım Projelerinde Rolü Nedir?" konulu bir sunum gerçekleştirdi. Sunum, öğretim elemanı ve öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edildi.

Seminar presentation of 'What is the Role of Design in Architectural Conservation - Restoration Projects?' by dear architect Arzu Temizsoy

Dear architect Arzu Temizsoy made a presentation entitled "Tasarımın Mimari Koruma - Onarım Projelerinde Rolü Nedir?" ('What is the Role of Design in Architectural Conservation - Restoration Projects?') on 24 April 2008 Thursday at 13.30, in the Seminar Room at A Building. The seminar was realized with wide participation by our academic staff and students.

....................................................................................................................

Yüksek Mimar sayın Arzu Temizsoy, 24 Nisan 2008 Perşembe günü saat 13.30'da, A Blok Seminer Salonunda, "Tasarımın Mimari Koruma - Onarım Projelerinde Rolü Nedir?" konulu bir seminer gerçekleştirecektir. Tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimiz davetlidir.

Seminerin içeriği ve sayın Temizsoy hakkında bilgi için lütfen tıklayınız.

Dear architect Arzu Temizsoy is going to make a presentation entitled "Tasarımın Mimari Koruma - Onarım Projelerinde Rolü Nedir?" ('What is the Role of Design in Architectural Conservation - Restoration Projects?') on 24 April 2008 Thursday at 13.30, in the Seminar Room at A Building. We invite all of our academic staff and students.