Sayın Angelina Zeynep Trupia'nın "Tasarım sürecinde ürün-tasarımcı ilişkisi üzerine çeşitli saptamalar" başlıklı seminer sunumu

Mimar ve Endüstri Ürünleri Tasarımcısı sayın Angelina Zeynep Trupia, 15 Mart 2010 Pazartesi günü saat 12.00'de, A Blok Seminer Salonunda, "Tasarım sürecinde ürün-tasarımcı ilişkisi üzerine çeşitli saptamalar" başlıklı bir seminer gerçekleştirecektir. Tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimiz davetlidir.

Sayın Trupia'nın özgeçmişi için lütfen tıklayınız.

Seminar presentation of 'Determinations on the relationship between product -designer during design process' by dear Angelina Zeynep Trupia

Architect and Industrial Designer dear Angelina Zeynep Trupia (M.I.D) will make a presentation entitled 'Determinations on the relationship between product -designer during design process' on 15 March 2010 Monday at 12.00, in the Seminar Room at A Building. We invite all of our academic staff and students.

Please click to view dear Trupia's CV.