Sayın Yrd. Doç. Dr. Adile Avar'ın "Discourse Analysis and Archeology of Knowledge" başlıklı seminer sunumu

Yrd. Doç. Dr. sayın Fehmi Doğan'ın yürütücüsü olduğu, AR 602 Araştırma Yöntemleri II: Niteliksel ve Niceliksel Yöntemler başlıklı ders kapsamında gerçekleştirilen seminerler, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. sayın Adile Avar'ın, 24 Şubat 2009 Salı günü saat 9.30'da, A Blok Seminer Salonunda gerçekleştirdiği 'Söylem analizi ve Bilginin Arkeolojisi' ("Discourse Analysis and Archeology of Knowledge") konulu seminer sunumu ile devam etti. Konuyu temel olarak Michel Foucault'un söylem ve önermeleri üzerinden ele alan sunum, öğretim elemanı ve lisansüstü öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edildi.

Araştırma yöntemleri üzerine seminerlerimiz, Mimarlık Bölümü Öğretim Görevlilerimizden sayın Dr. Ufuk Ersoy'un, 10 Mart 2009 Salı günü saat 9.30'da, A Blok Seminer Salonunda gerçekleştireceği "Rereading History," başlıklı sunumuyla devam edecek. Tüm öğretim elemanı ve lisansüstü öğrencilerimiz davetlidir.

Seminer programını görüntülemek için lütfen tıklayınız.

Seminar presentation of "Discourse Analysis and Archeology of Knowledge" by dear Assist. Prof. Dr. Adile Avar

Seminars of the course titled AR 602 Research Methods II: Qualitative and Quantitave Approaches, which is supervised by dear Assist. Prof. Dr. Fehmi Doğan, continued with the seminar presentation titled "Discourse Analysis and Archeology of Knowledge" by dear Assist. Prof. Dr. Adile Avar, one of our academic members from the Department of City and Regional Planning. The seminar presentation was realized on 24 February 2009 Tuesday at 9.30, in the Seminar Room at A Building. The presentation, which was basically on the discourses and proposals by Michel Foucault, was realized with wide participation by our academic staff and graduate students.

The seminars on the research methods continue with the seminar presentation titled "Rereading History" by dear Ins. Dr. Ufuk Ersoy, one of our academic members from the Department of Architecture. The seminar presentation will be realized on 10 March 2009 Tuesday at 9.30, in the Seminar Room at A Building. We invite all of our academic staff and graduate students.

Please click for the program of seminar presentations.