"Araştırma Yöntemleri" Üzerine Seminerler

Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. sayın Fehmi Doğan'ın yürütücüsü olduğu, AR 602 Araştırma Yöntemleri II: Niteliksel ve Niceliksel Yöntemler dersi kapsamında, Mimarlık Fakültemizde, 17 Şubat Salı günü başlayacak olan araştırma yöntemleri seminerleri, 5 Mayıs Salı gününe dek aralıklarla devam edecektir. A Blok Seminer Salonunda gerçekleştirilecek seminer sunumlarımıza tüm lisansüstü öğrenci ve öğretim elemanlarımız davetlidir.

Seminer programını görüntülemek için lütfen tıklayınız.

Seminars on the "Research Methods"

In the Faculty of Architecture, a series of seminar presentations on the research methods by the course titled AR 602 Research Methods II: Qualitative and Quantitave Approaches, which is supervised by dear Assist. Prof. Dr. Fehmi Doğan, begin on 17 February Tuesday and continue untill 5 May Tuesday. They will be realized in the Seminar Room at A Building. We invite all of our academic staff and graduate students.

Please click for the program of seminar presentations.