events  | afa

prizes|student works

Mimarlık Fakültesi Tanışma Günlerinde "Mimarlık ve Şehir Planlama Meslek Alanlarının Bugünü ve Geleceği" Paneli

Mimarlık Fakültesi tanışma günleri kapsamında düzenlenen "Mimarlık ve Şehir Planlama Meslek Alanlarının Bugünü ve Geleceği" başlıklı panel, 18 Eylül 2008 Perşembe günü, saat 13.30'da, A Blok zemin kat Seminer Salonunda gerçekleştirildi. Oturum başkanlığını, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim üyemiz sayın Prof. Dr. Cemal Arkon'un yaptığı panelin diğer katılımcıları, Y. Mimar sayın Aydın Özay, Kent Plancısı sayın Necati Uyar ve Öğr. Gör. Dr. sayın Figen Akpınar'dı. Mimarlık ve Şehir ve Bölge Planlama Bölümlerinden öğretim elemanı ve öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edilen panelde öğrencilerimiz, mimarlık ve şehir planlama meslek pratikleri üzerine bilgi sahibi oldular. Tanışma günleri aktivitelerimiz yarın da devam edecek.

Panel of "Current and Future Situations of the Professions of Architecture and City Planning" on the Acquitance-days at Faculty of Architecture

The panel entitled "Current and Future Situations of the Professions of Architecture and City Planning" was held on the acquitance-days at Faculty of Architecture, on 18 September Thursday at 13.30, in the Seminar Room at A Building. The chair of the panel-session was dear Prof. Dr. Cemal Arkon from the Department of City and Regional Planning, and the panelists were dear Aydın Özay (M.S.), City Planner dear Necati Uyar and Ins. Dr. dear Figen Akpınar. There was a wide participation by our academic staff and students from both Departments of Architecture and City and Regional Planning, and our students obtained information about architecture and city planning professions. Activities of acquaintance-days will continue tomorrow, as well.