events  | afa

prizes|student works

Mimarlık Fakültesi Tanışma Günleri, Erasmus ve Yandal Program tanıtımlarıyla devam ediyor

16 Eylül Salı günü, saat 13.30'da, A Blok zemin kat Seminer Salonunda gerçekleştirilen Erasmus ve Yandal Program tanıtımlarıyla, Mimarlık Fakültesi tanışma günleri devam ediyor. Mimarlık Bölümü öğrencilerimizin yararlanabildiği Şehir ve Bölge Planlama Yandal Programının tanıtımını gerçekleştiren, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğr. Gör. sayın Sema Doğan'ın ardından, Mimarlık Bölümü Öğr. Gör. Dr. sayın Zeynep Durmuş Arsan Erasmus burs program tanıtımını gerçekleştirdi. Ayrıca, geçtiğimiz dönemlerde Erasmus programıyla yurtdışına çıkmış olan Araştırma Görevlilerimizden, Feray Maden, Yusuf Yıldız ve Nida Özbolat da, öğrencilere yaşadıkları deneyimleri aktardılar. Tanışma günleri aktivitelerimiz tüm hafta boyunca devam edecek.

Activities of the Acquitance-days at Faculty of Architecture continue with the presentations on Erasmus and Minor Programs

Activities of the acquitance-days at Faculty of Architecture continued with the presentations on Erasmus and Minor Programs on 16 September Tuesday at 13.30, in the Seminar Room at A Building. Instructor of the City and Regional Planning Department, dear Sema Doğan, realized the presentation on the Minor Pogram of City and Regional Planning for the students of Architecture Department; and the Instructor of the Architecture Department dear Dr. Zeynep Durmuş Arsan presented the Erasmus scholarship program to the students. Some of our graduate students utilized from this program, Res. Assistants Feray Maden, Yusuf Yıldız and Nida Özbolat, also shared their experiences in abroad. Activities of acquaintance-days will continue during the whole week.