events  | afa

prizes|student works

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Semra Ülkü ile Vedalaşma

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Semra Ülkü, görev süresinin sona erecek olması nedeniyle, 22 Kasım Çarşamba günü Mimarlık Fakültesini ziyaret ederek akademisyenlerimizle veda görüşmesinde bulundu. Rektörlük görevinde bulundukları sekiz yıl boyunca İYTE Mimarlık Fakültesi ile ilgili edindikleri deneyimleri aktaran sayın Rektörümüz, Fakültenin bundan sonraki dönemlerde izlemesini öngördüğü stratejileri de akademik ve idari personel ile paylaştı.

Farewell from Dear Rector, Prof. Dr. Semra Ülkü

Because of concluding her duty of rectorship, our dear Rector Prof. Dr. Semra Ülkü visited the Faculty of Architecture on Wednesday, 22 November, in order to say farewell to the academicians. She talked both the academic and administrative staff about the Faculty of Architecture at İYTE, mentioned her experiences gained during her eight-year rectorship, and emphasized the strategies she anticipated for the Faculty to follow in the future.